2012. február 20.

Meghalt Körmendi Csaba

Az Axel Springer Csoport hirdetési igazgatójaként vonult nyugdíjba a szakember. Hosszan tartó betegség után hunyt el.

Az Axel Springer Csoport hirdetési igazgatójaként vonult nyugdíjba a szakember. Hosszan tartó betegség után hunyt el.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Körmendi Csaba, kiadóvállalatunk nyugalmazott munkatársa, 2012.02.18-án, hosszan tartó, súlyos betegségben elhunyt.

Körmendi Csaba 1993 és 1998 között az Axel Springer-Magyarország Kft. hirdetési vezetőjeként dolgozott, majd 2006-ig, nyugdíjba vonulásáig, az Axel Springer-Budapest és az Axel Springer-Magyarország Kft. hirdetési igazgatója volt. 2007-től tanácsadóként segítette a vállalat munkáját.

Egész életében a kihívásokat kereste, lehetetlen helyzetekben is megtalálta az új megoldásokat, lehetőségeket. Sokrétű tapasztalata, és tudása tette lehetővé számára, hogy a szerkesztéstől, a terjesztésen át, a hirdetésig minden területen maradandóan tevékenykedjen.

Jó kedélyű, tetterős, magabiztos, és határozott egyéniségével példát mutatott a közvetlen és távolabbi ismerősei, munkatársai körében. Sokat sejtető mosolyából a nyugalom, és bölcs emberek derűje áradt. Munkájában a feladataira, magánéletében a családjára koncentrált, életének utolsó hónapjaiban is.

A munkáján kívül a művészet hódolója volt, szenvedélyesen gyűjtötte a régiségeket, főként a 18-19. századból.

Hosszú évek óta küzdött betegségével, amelyet kollégái és barátai előtt sosem mutatott. Körmendi Csabát az Axel Springer cégcsoport saját halottjának tekinti. Temetésére 2012.02.23-án, 13 órakor, a törökszentmiklósi katolikus temetőben (Széchenyi út 212.) kerül sor.

Emlékét szívünkben őrizzük" - szól az Axel Springer Csoport szerkesztőségünknek eljuttatott közleménye.

A Médiapiac.com szerkesztősége őszinte részvétét nyilvánítja.