2010. június 22.

Meghalt a hálóvezér

Elhunyt a Hálózat TV megálmodója és üzemeltetője – hangzott el a Magyarországon egyedülálló struktúrájú csatorna híradójában.

Elhunyt a Hálózat TV megálmodója és üzemeltetője – hangzott el a Magyarországon egyedülálló struktúrájú csatorna híradójában.

Az 1951-ben született Gáti Zoltán 1999 óta irányította az adót működtető Hálózatos Televíziók Zrt. vezérigazgatója.

Halálát pótolhatatlan veszteségként írták le. Arról nem tettek említést, hogy ki veszi át helyét a kisebb vételkörzetű tévék műsorcseréjére alapuló adó élén.

Gáti Zoltán 1951-ben született. 1976-ban államvizsgázott az ELTE állam- és jogtudományi karán. Ezután elvégezte a MÚOSZ újságíró iskoláját, majd 1982-ben szociológus diplomát szerzett. 1977-től a Pest Megyei Hírlap újságírója volt, majd 1983-től egészen 1996-ig az Országos Kardiológiai Intézet tudományos munkatársaként dolgozott. Közben 1990-től az egyik legelső hazai kereskedelmi televízió a SZÍV TV vezérigazgatója és főszerkesztője volt. 1999 óta a Hálózatos Televíziók Zrt. vezérigazgatója; ő volt a Hálózat Televízió megálmodója, egyik alapítója. Halála pótolhatatlan veszteség a csatorna alkotóközösségének – hangzott el az adásban.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

4 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.