2012. szeptember 19.

Megint a saját csúcsát döntötte meg az X-Faktor

Egyébként nem sok változás volt az előző héthez képest a nézettségi versenyben. Élen a tehetségkutató, melyet a vasárnapi film és a Barátok közt követ

Egyébként nem sok változás volt az előző héthez képest a 37. heti nézettségi versenyben. Élen a tehetségkutató, melyet a vasárnapi film és a Barátok közt követ.

Mind a kereskedelmi célcsoportban, mind a teljes lakosságban javítani tudott a nézettségi versenyt toronymagasan nyerő X-Faktor a 37. héten. A 18-49 évesek körében kicsivel több mint 855 ezres átlagos nézettséget hozott a zenés tehetségkutató, ami 21,1 százalékos nézettségnek (AMR%) és 53,2 százalékos közönségaránynak felel meg a Nielsen Közönségmérés adatai alapján. A 4 évnél idősebbek körében több mint 2,22 millió fős átlagos nézettségnek (AMR%= 24,1, SHR=48,8%) örülhetett az RTL Klub műsora.

A kereskedelmi célcsoport minden műsor minden adását összesítő listájában ezúttal sem szerepelt az első húszban TV2-es program, a szerdai Jóban rosszban epizód a 22. helyig jutott, 382 ezres nézettséggel. Ez körülbelül ugyanolyan nézőszám, mint aamit a 36. héten legelőrébb végző TV2-es film, A házinyuszi produkált. A teljes lakosságban ismét a Tények volt a legjobban teljesítő TV2-es műsor, amely a 36. heti 13. hely után most a 12. helyre futott be.

 

A nézettségi listák, az egyes médiacsoportok közönségarányára vonatkozó információk elérhetőek alább a kapcsolt dokumentumban.