2010. június 02.

Megint jönnek…

Lendületet kaphat a Magyar Televízió székházbérleti szerződésével kapcsolatos nyomozás. Erre utal legalábbis egy mai cikk.

Lendületet kaphat a Magyar Televízió székházbérleti szerződésével kapcsolatos nyomozás. Erre utal legalábbis egy mai cikk.

A Blikk értesülése szerint ugyanis nyomozók játrak a köztelevízióban, és papírokat kértek. A lap kérdésére a BRFK szóvivője azt közölte: ez nem házkutatás, hanem adatgyűjtés, amire lehetőségük van a hatóságoknak.
Korábban több (akkor) ellenzéki kurátor is kifogásolta, hogy nem saját, hanem bérelt, így költségesebb ingatlanba költözött az MTV, ráadásul a székház tulajdonosa az a Wallis-csoport, amelynek élén korábban évekig állt Bajnai Gordon, a hivatalából most távozott kormányfő.   

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

4 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.