2010. augusztus 30.

Megint matricáz a Blikk

Sikeres tavaszi kampánya után ismét címlap-matricákkal csábítja játékra olvasóit a Blikk: augusztus 30-tól indul az ÁLOMÉV.

Sikeres tavaszi kampánya után ismét címlap-matricákkal csábítja játékra olvasóit a Blikk: augusztus 30-tól indul az ÁLOMÉV.

A nyomtatott sajtóban egyedülálló, de más iparágakban is nagyon ritka promóciós technika lényege, hogy a matrica feltépésével azonnal kiderül, nyert-e az olvasó, és ha igen, mit. A ma induló akció időtartama 5 hét: október 3-ig minden nap játszhatnak az olvasók a Blikkel és a Vasárnapi Blikkel.

A napi nyeremény: 50 ezer forint, a főnyeremény pedig a szokásos tárgynyeremény vagy pénznyeremény helyett ezúttal egy színes, kalandos, szórakoztató „ajándékcsomag”, amelyet a Blikk úgy állított össze, hogy az egész családnak örömöt okozzon.

Az ÁLOMÉV az egész családnak – éves családi kaland kilencmillió forint értékű; ennek egyharmadát teszi ki egy családi nyaralás Egyiptomban, egy síelés Ausztriában és egy új Mitsubishi Colt személygépkocsi. Jár hozzá ingyenes étkezés egy éven keresztül az egész családnak a Gastroyal jóvoltából, valamint több utazás és rendezvénybelépő.

 

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

2 órája

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.