2011. július 27.

Mégis él a mobiltévé?

Miközben egyre több nyugat-európai állam szolgáltatói mondanak búcsút egykor nagyra törő mobiltévé-terveiknek, Oroszország most startol.

Miközben egyre több nyugat-európai állam szolgáltatói mondanak búcsút egykor nagyra törő mobiltévé-terveiknek, Oroszországban most startol a szolgáltatás.

Oroszország legnagyobb mobilszolgáltatója, a mintegy 100 millió ügyfelet kiszolgáló MTS ugyanis az állam egész területén fogható szolgáltatást indított. A névvel nem sokat variáltak: Mobile TV vagy MTS TV néven hirdetik az opciót, melyen keresztül nyolc szövetségi csatornát, valamint száznál több kereskedelmi adót foghatnak a felhasználók – összesen 26 nyelven.

A wifin és harmadik geberációs hálózaton keresztül is elérhető szolgáltatás napi előfizetéses alapon működik: nyolc rubelért (mintegy ötven forintért) addig nézheti a felhasználó, amig kedve tartja. És még az adatforgalomért sem kell fizetnie – feltéve, hogy orosz területen marad.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

4 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

11 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.