2011. október 25.

Megismétlik az X-Faktort

A UPC észak-magyarországi területeket érintő üzemzavara miatt ugyanis majdnem 150 ezer háztartás maradt le a műsorról.

A UPC észak-magyarországi területeket érintő üzemzavara miatt ugyanis majdnem 150 ezer háztartás maradt le a műsorról.

Október 25-én, kedden 17:35-től a CoolTV-n ismétli meg az X-Faktor szombati adását az RTL Klub, mivel egy üzemzavar miatt a nézők egy része nem láthatta az adást.

A csatorna közlése szerint mind a nézők, mind az érintett UPC felhívta a figyelmét a problémára, melynek nyomán Észak-Magyarországon 145 ezer háztartásba nem jutott el az adás.

A comment:com megkérdezte Kolosi Péter programigazgatót, aki levezette, hogy ez a nagyságrend "nem oszt, nem szoroz" az össznézettség és a szavazatok szempontjából, ezért nem érdemes megóvni a második döntő eredményét, ahol Demes Tamás búcsúzott.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

37 perce

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

4 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.