A Cosmopolitan igazi contentinnovációt dob piacra a legújabb különszámával: a november 23-án megjelenő Cosmopolitan Teszter újdonság a hazai és nemzetközi magazinok között, hiszen 4D-s olvasói élményt biztosít. Az olvasó nemcsak lapozgat, hanem a kiadványban elhelyezett termékmintáknak köszönhetően maga is tesztelhet.

A magazin a szépség, divat, gasztro, tech, utazás, és autós szektorok újdonságaival foglalkozik. A 100 százalékban saját gyártásban készülő, glossy minőségű tartalom kizárólag termékek és szolgáltatások tesztelésére, azaz review-kra épül - áll közleményben.

A címlapon Hosszú Katinka olimpiai bajnok és Mihalik Enikő szupermodell, az ország 2 nemzetközileg is ismert véleményvezére pózol, akik a magazinban maguk is tesztelték a számukra izgalmas termékeket.

„A magazint egy szórakoztató mini videókampánnyal kezdtük promótálni Mihalik Enikő YouTube-csatornáján.

Az első filmben (lentebb láthatják - a szerk.) Katinka »tanította« úszni Enikőt, a másodikban pedig Enikő mutatta meg a pózolás rejtelmeit Katinkának. Végül lelepleztük a közös címlapot”

– osztotta meg Sabján Johanna, a magazin főszerkesztője, majd hozzátette: „hiszek abban, hogy a magazinolvasás-élmény modernizálható, és rengeteg lehetőséget tartogat még magában. Főleg annak tükrében, hogy a Cosmopolitan célcsoportja early adopter, és imádja az újdonságokat! Izgalmas volt a közös munka az influencerekkel, akikkel így már nemcsak az éves nagyrendezvényünk, a Cosmopolitan Blogger Days kapcsán dolgozhatunk együtt.”

A második epizódott itt tekintheti meg.

A tesztelők között a Cosmopolitan szerkesztősége és olvasói mellett olyan véleményvezéreket is találunk, mint Iszak EszterMádai VivienNagy Vivien (Fifty Pairs of Shoes), Király ViktorKovács Dorottya (Chloe from the Woods), Rubint RellaDallos Bogi és még sokan mások. A személyes jellegű beszámolók, értékelések egyértelműen segítik majd az olvasókat a termékválasztásban.

„Bár eddig is találhattunk magazinokban egy-két beragasztást, azzal, hogy egy magazinra koncentráltunk ilyen nagyszámú termékmintát, új műfajt teremtettünk. Ez a világon is egyedülálló kiadvánnyá teszi a Cosmo Teszterkülönszámot, amelynek folytatását már most tervezzük” – mondta Erdélyi Péter, a Central Médiacsoport magazinértékesítési marketingvezetője.

A Cosmopolitan Teszter november 23-án került az újságárusok polcaira és január 31-ig, vagy a készlet erejéig lesz elérhető.