2016. május 25.

Megjelent a Nők Lapja Gyerek

A Central Médiacsoport új kiadványa két magazin egyben, egyszerre szól a felnőttekhez és a gyerekekhez.

A Central Médiacsoport új kiadványa két magazin egyben, egyszerre szól a felnőttekhez és a gyerekekhez. Az összesen 156 oldalas, játékos foglalkoztató füzettel és színezővel megjelenő lap a kisgyerekes szülőknek segít eligazodni a gyereknevelés kérdéseiben, illetve a nyári szünet hasznos és szórakoztató eltöltésében. A lapból kivehető 32 oldalas játékos foglalkoztató pedig sok-sok színezőt és rajzos feladatot tartalmaz a legkisebbek számára.

„Eddig nem létezett ilyen jellegű kiadvány a magyar piacon, és gyakorló szülőként sokszor éreztük már ennek hátrányát mi magunk is. Reméljük, segítünk vele a kisgyermekes családoknak a nyári szünet praktikus és kellemes eltöltésében” – mondta Eszes Andrea felelős szerkesztő.

A kiadvány szerzői között találjuk a Nők Lapja újságíróit, valamint a hetilapban rendszeresen író szakértők is helyet kaptak benne. Vekerdy Tamás például ezúttal a gyerekkori tévézésről alkot véleményt. Bereznay Tamás és Bede Anna közösen főznek a kicsikkel egy gyerekzsúrra. Tárcát írt a játék öröméről Szabó T. Anna és Dragomán György, a mesét pedig Tóth Krisztina tollából olvashatják.

„2016-ben még egy Nők Lapja Gyerek megjelenését tervezzük, de elképzelhető, hogy a jövőben sűrűbben jelentkezik majd a kiadvány” – mondta Eszes Andrea.

Jön a Better Call Saul 4. évada

1 órája

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.