2010. december 25.

Megmentő 4G

Negyedik generációs mobilhálózat kiépítésével menekülne a sávszélesség-csapdából az AT&T. A nagyvárosokban ugyanis gubancok vannak.

Negyedik generációs mobilhálózat kiépítésével menekülne a sávszélesség-csapdából az AT&T. A nagyvárosokban ugyanis gubancok vannak.

A New York-i és a San Francisco-i ügfelek ugyanis rendszeresen panaszkodnak amiatt, hogy hívásaik megszakadnak, az adatletöltés pedig mind lassabb. A mobilhálózatok ugyanis nem bírják az okostelefonok – elsősorban az iPhone – gerjesztette pluszforgalmat

A megoldás a mobiltévé-frekvencia beáldozása lehet. A FLO TV néven kínált szolgáltatás ugyanis soha nem vált jelentőssé az Egyesült Államokban, így a Qualcomm bevonásával a frekvencia is megszerezhetőnek látszik. Az üzletet csak értdekesebbé teszi, hogy a mobiltévézésre kijelölt 700 MHz-es sávtartománynak kimondottan jó – azaz könnyen készpénzre váltható - tulajdonságai vannak. Például az, hogy az átlagosnál ritkább a mobiltoronyrendszer-igénye, ugyanakkor méretes adatforgalmat és képes átereszteni.

Az AT&T a tervek szerint 2011 második felétől negyedik generációs hálózattal javítana a helyzeten. Ezt a szolgáltatást a kisebb riválisok – így a Sprint Nextel vagy a Clearwire – már felvették kínálatukba. Az egyik nagy kérdés viszont az: mikor dobják a piacra a 4G-vel is boldoguló iPhone-t.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.