2010. augusztus 05.

Megmozgatják Pekinget

Háromesztendőnyi kihagyás után nemsokára ismét jelentkezik a kínai rádiózás egyik- nekünk ma már szokatlan - gyöngyszeme.

Háromesztendőnyi kihagyás után nemsokára ismét jelentkezik a kínai rádiózás egyik- nekünk ma már szokatlan - gyöngyszeme.

Hétfőtől megint lesz reggeli (és délutáni) torna – stílusosan a főváros körzetében fogható sportrádión. Az alig nyolcpercnyi program reggel tízkor és délután háromkor kerül adásba. Az alapvető gimnasztika-gyakorlatokra épülő tornát 1951-ben emelték be a közrádió műsorába, ahonnan 1997-ben került ki – hogy átadja helyét a közelgő olimpiai játékokkal foglalkozó programoknak.

Az adás időzítése nem véletlen: így próbálják rávenni a helyi közalkalmazottakat, hogy a munkanapba beillesztett pihenőidő legalább egy részét testük edzésére fordítsák.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

34 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.