2016. november 02.

Megnyílik az út a szupergyors vezetékes netezéshez

A Telekom országszerte elérhetővé teszi lakossági, kkv-s és nagyvállalati ügyfelei számára is az 1000 Mbps gyorsaságú vezetékes netet.

Jelenleg több mint 500 ezer olyan háztartás van Magyarország területén, ahol novembertől lehetőség nyílik arra, hogy igénybe vegyék az 1000 Mpbs sebességet biztosító NetMánia 1000 szolgáltatást, és a vezetékes optikai nettel ellátott terület nagysága folyamatosan növekszik a hálózatfejlesztési projekteknek köszönhetően. Az 1000 Mpbs sebességű netre mind új előfizetők, mind valamely NetMánia csomagot már most is használó, mind Magenta 1-gyel rendelkező ügyfelek válthatnak.

Az 1000 Mpbs sebességű net a vállalkozások számára is előnyös, hiszen a nagyobb le- és feltöltési sebesség még nagyobb stabilitást, és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé úgy, hogy a sávszélesség egyszerre több eszköz között is szétosztható. Az optikai hálózaton nyújtott 1 gigás internetet a Telekom a teljes kis- és középvállalkozásoknak kínált portfóliójában is biztosítja, így a Magenta 1 Businessben is. A nagyvállalatok és intézmények kiszolgálásában az 1000 Mpbs sebességű vezetékes internet-szolgáltatást is tartalmazó üzleti megoldásokkal a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország működik közre.

„Világosan látszik az a trend, hogy egyre több eszközzel kapcsolódunk az internetre, ráadásul egy időben, ezért egyre fontosabb, hogy vezetékesen és vezeték nélkül is, akár otthonunkban rendelkezésünkre álljon egy stabil és jó sebességű net. Ehhez olyan sebességű kapcsolatra van szükség, amely lehetővé teszi, hogy akár több eszközön is egyszerre kiváló minőségben tudjunk egy filmet megnézni, vagy csak egyszerűen böngészni a világhálón. Az 1000 Mpbs sebességű net lehetővé teszi, hogy a családban mindenki, egy időben legyen részese a digitális élményeknek. Ez a gondtalan netezés korszakának kezdetét jelenti” – fogalmazott Gyenes András, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

1 napja

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.