2016. szeptember 30.

Megosztókkal jön a NatGeo

Átformálták a világot. De jobbá tették vagy rosszabbá? Híres, befolyásos és megosztó személyiségek eddig nem ismert arcát mutatja be a NatGeo.

Van, aki nagyra tartja őket, másokat kiráz a hideg a nevük hallatán. Megosztó személyiségek, akiknek nyilatkozataival, tetteivel tele van a média, és a híradások alapján mindannyiunknak határozott véleménye van róluk. De vajon mit gondolnak róluk azok, akik valóban ismerik, ismerték őket? - áll a c satorna közleményében.

A National Geographic Channel Az ember a név mögött című új sorozata megpróbálja szétválasztani a legendát az igazságtól, és olyan hírességekről fest közeli portrét, mint Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Pablo Escobar, Szaddám Huszein vagy Arnold Schwarzenegger. A filmek hitelességét a megszólalók személye biztosítja: olyan ellenségek, szövetségesek, közvetlen munkatársak, bizalmasok, valamint oknyomozó újságírók nyilatkoznak egy-egy személyről, akik valóban sokat tudnak róluk, és akik olyan oldalukat ismerhették meg, ami a nagyközönség előtt eddig rejtve maradt.

A sorozat minden epizódja más-más hírességet mutat be, és a műsor készítői szinte az egész világot bejárták, hogy kamera elé állítsanak olyan illusztris interjúalanyokat, mint például John Jairo “Popeye” Velásquez, Pablo Escobar első számú bérgyilkosa, vagy Dr. Mowaffak al-Rubaie iraki politikus és emberjogi harcos, akit kegyetlenül megkínoztak Szaddám Huszein emberei, és aki később a diktátor kivégzését felügyelte. A számos interjúalany és eddig nem ismert történet segít abban, hogy árnyaltabb képet kapjunk azokról a személyekről, akik meghatározták korunkat.

Az ember a név mögött című sorozatot október 2-től vasárnap esténként 20 órakor vetíti a National Geographic Channel.

 

 

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

3 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.