2012. május 21.

Mégsem ér véget a Heti Hetes

Ősszel a frissen induló RTL2-re mehet a műsor - írja az Index.

Ősszel a frissen induló RTL2-re mehet a műsor - írja az Index.

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem szűnik meg 500. adásával a Heti Hetes, hanem az ősszel induló RTLII-re kerül át - írja az Index a Borsra hivatkozva. A bulvárlap az eredetileg utolsónak gondolt adás felvételén járt, ahol Jáksó László jelentette be a folytatást.

Szintén a Bors szerint Hajós András maradhatna az RTL Klubon, és esetleg ő tölthetné be a Fábry Sándor köztévére távozása nyomán keletkező űrt. Az kérdés, hogy például egy egyszemélyes talkshow működne-e, hiszen ebbe Hajós már két tévén is belebukott (nézettségileg).

Az RTLII-re a Heti Hetes mellett olyan műsorok jöhetnek, mint a Szombat esti láz új kiadása, a Legyen Ön is milliomos! vagy az I love Gjoni.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.