2014. július 16.

Megszólalt az MTVA az S-ügyben

Az MTV Nonprofit Zrt. és az MTVA közös közleményt adott ki, melyben azt állítják, az MTV-nek, mint munkáltatónak nem volt tudomása az ügyről.

Az MTV Nonprofit Zrt. és az MTVA közös közleményt adott ki, melyben azt állítják, az MTV-nek, mint munkáltatónak nem volt tudomása a megvádolt személy ügyeiről.

A közlemény így szól:

„Megdöbbenéssel olvastuk a közelmúltban a 444.hu-n megjelent, Utána minden állat szomorú című írást, amely egy korábbi televíziós alkalmazottról szól. A cikkben S. néven említett - és azóta a közösségi média által Sipos Pálként azonosított - személy és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap között soha nem állt fent szerződéses jogviszony. Sipos Pál a közmédia integrációja előtti MTV alkalmazottja volt, munkaviszonya még a jogutódlás előtt megszűnt. A szóban forgó cikk állításairól a korábbi munkáltatónak nem volt tudomása, Sipos Pál ellen panasz, vagy bejelentés nem történt a tárgyban. Amennyiben az újságcikkek nyomán hivatalos vizsgálat indul az ügyben, természetesen együtt kívánunk működni a hatóságokkal.”

Címkék: MTV mtva