2014. október 22.

Megszületett a bien.hu szlogeníró pályázatának eredménye

A frissen átalakult női életmód portál új arculatához keresett jelmondatot, a felhívásra közel 800 pályamű érkezett.

A frissen átalakult női életmód portál új arculatához keresett jelmondatot, a felhívásra közel 800 pályamű érkezett.

Eredményt hirdettek a Netbase Mediához tartozó bien.hu szlogeníró pályázatán. A médium az imázsváltásához kapcsolódóan keresett jelmondatot. A beérkezett munkákat öttagú szakmai zsűri bírálta el, akik között helyet foglalt többek között Sallai Gábor, az E-Content Solutions ügyvezetője és kreatív igazgatója, valamint Halusz Katalin szövegíró.

A közel 800 mottó közül Katona Szilvia jelmondatát választották ki a szakértők, akinek Életem gardróbja pályaművét a bien.hu jeligeként használja a jövőben.

„A zsűrizés során az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy olyan szlogent válasszunk, amely azon túl, hogy teljes mértékben igazodik a Bien arculatához és tartalmához, mer elrugaszkodni a megszokott megoldásoktól, mégis egyszerű” – mondta Csizmadia Zsolt, a bien.hu ügyvezető igazgatója.

Az életmód portál a nyertes szlogen felhasználásán túl szakmai tanfolyamokon történő részvétellel, továbbá gyakornoki pozíció felajánlásával díjazza az első három helyezettet.

A díjazottak:

  1. Katona Szilvia – Életem gardróbja
  2. Kórógyi Anita - Minden színében nő!
  3. Tarján Eszter - A nők ezer színe

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.