2010. július 29.

Megszűnik a Kultúrház?

A comment:com információi szerint új kulturális műsort tervez az MTV.

A comment:com információi szerint új kulturális műsort tervez az MTV. Winkler Nóra a reggeli vagy délelőtti műsorokban folytathatja.

A comment:com információi szerint az MTV augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, "amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét". Ennek jegyében megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál majd a Magyar Televízió, amelynek egyelőre csak munkacíme van, szerkesztője, vagy koncepciója azonban még nincs. Az Új Idők című műsor nevét a Herczeg Ferenc által alapított, 1894 és 1945 között megjelenő irodalmi laptól kölcsönözte, amely a Nyugat korában az új irodalmi irányzatok egyik leghangosabb ellensége volt.

Az MTV személyzeti politikájában is folytatja a választások után már megkezdett reformokat: egyre több embert toboroz az Echo Tv, vagy éppen a Hír Tv egykori és jelenlegi munkatársai közül.

A megszűnő Szólás szabadsága miatt munka nélkül maradó Krizsó Szilviát nem meneszti az MTV, inkább a reggeli műsorsávba száműzik, és várhatóan az eddig a Kultúrházat vezető Winkler Nóra is a Ma reggelben, esetleg a délelőtti magazinműsorban tűnik majd fel - írja a comment:com

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

1 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.