2012. február 08.

Megszűnik az Index bulvárrovata

Márciustól átstrukturálja politikai, közéleti tartalmait a portál - olvasható a CEMP Sales House blogján.

Márciustól átstrukturálja politikai, közéleti tartalmait a portál - olvasható a CEMP Sales House blogján.

2012. március 1-jétől átstrukturálja politikai és közéleti tartalmait az Index - jelentették be a CEMP Sales House blogján.

Ez maga után vonja a Bulvár rovat megszűnését. Az elnevezésről mostanra az olvasó a celebekre gondolhat inkább, ez pedig a portfolióba tartozó Velvet területe.

Ily módon minden, eddig a Bulvár rovatban helyett kapott hírtípust beillesztenek a Belföld és a Külföld rovatok tematikájába.

Hirdetői szempontból ez azt jelenti, hogy a Bulvár híreit felszívó két rovat látogatottsága nőni fog, ezt ugyanakkor márciusban még nem érvényesítik az árakban - közölte az Indexet is képviselő CEMP SH.

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.