2012. november 30.

Megszűnt a Bumeráng Magazin

A héten még megjelenik, de decembertől már nem lesz több Bumeráng Magazin.

A héten még megjelenik, de decembertől már nem lesz több Bumeráng Magazin. A kiadó és a márkatulajdonosok döntései következtében kivonul a hetilap a lappiacról.

December 7-én már nem jelenik meg az újságos kioszkok polcain a Bumeráng Magazin. „Az első lapszámok után új szempontok merültek fel a folytatással kapcsolatban, de a konkrét ötletekben, koncepcióban nagyon eltérőek voltak a vélemények a kiadó cég, a Bumeráng Magazin Kft. és közöttünk – nyilatkozta Bochkor Gábor. - Az elképzelések összehangolása sokáig nem vezetett sikerre, s attól tartva, hogy emiatt a márkanév hosszútávon esetleg megsérülhet, márkatulajdonosokként úgy döntöttünk, hogy a lap ne ezen a néven fusson tovább.”

Földes Ádám, a Bumeráng Magazin Kft. ügyvezetője, aki egyben a lapot finanszírozó Geomédia Zrt. vezérigazgató-helyettese, hozzátette, hogy „ezután sajnos egyértelmű volt a döntés, hogy összehangolt koncepció hiányában nincs értelme a folytatásnak, ki kell vinni a lapot a piacról, hiszen a létrehozásának fundamentuma volt az együttműködés.” Földes azt is hangsúlyozta, hogy a kényszerű döntés ellenére a felek békében válnak el egymástól.