2017. április 04.

Megújul a BRAVO

Tartalmilag és designban is megújul az idén 25. születésnapját ünneplő magazin.

A fiatalokat megcélzó lap április 6-tól öt új rovattal bővül, és minden eddiginél több posztert tartalmaz, valamint számos tartalmi újdonsággal jelentkezik.

Az első megújult lapszámtól kiemelt figyelmet kapnak a social media sztárjai: a SelfMade az ő karriertörténeteikkel foglalkozik, annak fontos állomásait, tanulságait mutatja be a fiataloknak. A tech- és mobilkommunikációs újdonságokkal ezentúl az APProved szekcióban találkozhatnak a tizenéves olvasók, a Fitt az egészséges életmód témájában ad tanácsokat, a Sport rovat pedig a magyar és a nemzetközi sportélet kiemelkedő szereplőit mutatja be. A PopHistory a könnyűzene legnagyobb alakjairól és a jelenkor fiatal sztárjaira gyakorolt hatásukról szól, 10 poszteren pedig a tinik legnagyobb kedvencei szerepelnek majd.

A BRAVO hagyományosan feladatának tekinti a társadalmi szerepvállalást is: az elmúlt években többek között természetvédelmi és esélyegyenlőségi kampányokkal igyekezett felhívni az olvasók figyelmét a környezetünket érintő problémákra. A magazin Real Life rovata az UNICEF Magyarországgal együttműködve készül.

A születésnapot kommunikációs kampány kíséri (print, online, social media), mely zártkörű mozi vetítéssel indul április 05-én: ahol az olvasók kedvenc előadói és az ország legnépszerűbb fiatal youtuberei is részt vesznek, így velük is találkozhatnak a fiatalok.