2017. április 06.

Megújul a Fanny magazin

Április 5-től kibővült tartalommal, új rovatokkal, változatosabb témákkal, valamint karakteresebb képi világgal várja olvasóit a Mediaworks magazinja.

A lassan két éve tartó, tudatos építkezés következő állomásához érkezett a Fanny magazin: a nőknek szóló hetilap tavaszi megújulása a „szolgáltatunk és szórakoztatunk” vezérelv mentén zajlott. Az olvasói igényekre való tekintettel a minőségi kikapcsolódást nyújtó írásokat és a könnyedén követhető, informatív rovatstruktúrát tartja szem előtt a megújult magazin. A tartalom átalakítása kapcsán a Konyha rovat 6 oldalra nő, informatív jellegű anyagokkal frissülnek a Szépség & Divat oldalak; új rovatként pedig megjelenik a Sztár, valamint a nagyvilág kultúrtörténeti érdekességeit közérthetően és izgalmasan bemutató Színes világ rovat. A tartalmi frissítést modernebb layout, karakteresebb vizuális megjelenés teszi hangsúlyosabbá.

Az olvasó továbbra is aktív szereplője marad a magazinnak: minden héten egy-egy olvasó szerepel a címlapon és a divatanyagban, tükrözve a lap szlogenjét és hitvallását: „Fanny, az én lapom”.

A lap elsősorban a 25–59 éves hölgyekhez szól, akik családközpontúak, szeretnek főzni, nyitottak a szépségápolási, dekorációs és életmódtippekre, érzékenyek a világ dolgaira.

A megújulást kommunikációs kampány is kíséri (TV, rádió, nyomtatott sajtó, óriásplakát, citylight, online és social media).

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

10 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.