2017. január 26.

Megújul a Figyelő

Erősíteni kívánják médiapiaci pozícióját.

Ennek érdekében 2017. január 26-tól háromtagú szerkesztőbizottságot állít fel, amelynek feladata a lap megújítása. A szerkesztőbizottság elnöke Lánczi Tamás, tagjai L. Simon László és Tallai Gábor.

A bizottság értékeli a lap piaci helyzetét, javaslatokat dolgoz ki a nyomtatott és online verzió intellektuális, szerkezeti és vizuális megújítására, valamint felel az átalakítás sikeres megvalósításáért – olvasható a lap honlapján.

L. Simon László nem tartja összeférhetetlennek, hogy aktív kormánypárti képviselőként tagja lesz a hetilap szerkesztőbizottságának – mondta el a Magyar Nemzetnek. Kifejtette, hogy ha az az elvárás, hogy egy sajtóorgánum politikailag legyen semleges, akkor valóban összeférhetetlen a személye a szerkesztőbizottságban. De ők nem semleges, hanem értékalapú újságban gondolkoznak, ezért egyáltalán nem aggályos a kinevezése, majd hangsúlyozta, hogy nem független lapot akarnak csinálni.

Elmondta, ő nem is tud olyanról, hogy létezne pártsemleges lap ma Magyarországon. A lap kérdésére elmondta azt is, akár kormánykritikus cikkeknek is lehet helyük a Figyelőben, egyben tagadta, hogy a lap kormánypárti lesz. „Nem lesz kormányszócső az újság” – jelentette ki.

A hírek szerint, a bejelentést követően felmondott a hetilap vezető újságírója, a pénzpiac-rovatot vezető Brückner Gergely. A 24.hu utolérte az újságírót, de ő nem kívánja kommunikálni a fejleményeket. Utolérték Lambert Gábort, a Figyelő főszerkesztőjét is, aki azt mondta, jelenleg tájékozódnia kell a helyzetről, csak ezután tud majd érdemben nyilatkozni.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.