2014. október 08.

Megújul a Playboy

A Marquard Media 15 éves férfimagazinja az amerikai anyamárka irányvonalát és a modern olvasó igényeit követve frissül fel.

A Marquard Media 15 éves férfimagazinja az amerikai anyamárka irányvonalát és a modern olvasó igényeit követve frissül fel.

„A 15. születésnap jó alkalom arra, hogy átgondoljuk a világ legismertebb férfimárkájának magyarországi pozícióját. Figyelembe véve a Playboy brand új, egyértelműen életmód- és igényesen szórakoztató tartalmak felé nyitó amerikai irányvonalát, illetve azokat a változásokat, amelyek a magyar férfiak tartalomfogyasztási szokásait is meghatározzák a mai digitális világban, az ünnepi lapszámmal számos újdonságot vezettünk be minden platformunkon. Aktualizáltuk a Playboy alapértékeit, a jövőben ennek az ikonikus márkának az olvasnivaló oldalát még jobban előtérbe helyezve gyártunk inspiráló, aktuális és releváns tartalmat a 21. század férfijának” – mondja Óhidi Zsuzsanna, a kiadó ügyvezetője.

A magazin tördelése letisztultabb, dinamikusabb lett, a lap ritmusa a rövidebb anyagoknak köszönhetően pörgősebb, a tartalom könnyebben befogadható. A jövőben nagyobb hangsúlyt kapnak a tárgykultúráról, újszerű technikai megoldásokról, gasztronómiáról, sportról és stílusról szóló írások.

A születésnaphoz kapcsolódóan megújult a playboy.hu is. Az új design modern, férfias és reszponzív is. A portál a jövőben mélyebb merítést kínál majd a férfias életmód és szórakozás tematikájából. „Utazás, design, divat, stílus, gasztronómia, sport, hightech, és kultúra - néhány azok közül az új témakörök közül, amelyekkel a megújult playboy.hu-n találkozhatnak a látogatók” - nyilatkozta Pantl Péter, a Playboy magazin tartalomigazgatója.

A megújulást intenzív médiakampánnyal támogatja a Marquard Media, amelyben sajtó-, online- és közösségimédia-megjelenések, rádió- és tv hirdetések, POS promóciók és a kiadó saját multiplatform portfóliójának termékei szerepelnek.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.