2011. március 23.

Megújulnak az Est Lapok

Több lesz a regionális tartalom, magasabb lesz az oldalszám, és jobban kihegyezik a tartalmat a kulturális turizmusra.

Több lesz a regionális tartalom, magasabb lesz az oldalszám, és jobban kihegyezik a tartalmat a kulturális turizmusra.

2011 áprilisától magasabb oldalszámmal, több regionális tartalommal és új minőségben jelennek meg az Est Lapok - jelentette be az econet.hu, amely hamarosan Est Media névre vált hivatalosan is.

A változtatások egy fő eleme, hogy nagyobb hangsúlyt feketetnek a kulturális turizmus kiszolgálására. Ennek nyomán egy-egy Est mutáció nemcsak az adott megye, hanem a régió programkínálatával jelentkezik.

Az Est Lapok nem állnak rosszul, a médiacég közlése szerint a Nemzeti Médiaanalízis 2010 második félévi adatai azt mutatták, hogy a portfolió olvasottsága 1,3 százalékkal bővült az előző félévhez képest.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.