2013. május 30.

Megújuló csatorna az IKO-nál

A Fishing & Hunting kap új arculatot és a tartalmat is frissítik.

A Fishing & Hunting kap új arculatot és a tartalmat is frissítik.

Megújul az IKO 1 millió háztartásban elérhető horgász-vadász csatornája: a Fishing & Hunting június 3-ával kap új arculatot, emellett kevesebb ismétléssel és blokkosított műsortervvel jelentkezik. Hasonló megújításon korábban a DoQ és a SportKlub is átesett az elmúlt időszakban.

"A Fishing & Hunting immáron nyolc éve szórakoztatja és informálja mindazokat, akik örömüket lelik a horgászatban és vadászatban. Hűséges nézőink között profik éppúgy vannak, mint olyanok, akik a nappaliból élvezik ezt az életérzést. Ennyi idő elteltével úgy láttuk, hogy érdemes egy arculatváltással modernebbé, izgalmasabbá tenni az adót. Többnyelvű csatorna lévén a magyar adással egy időben a cseh és a román Fishing & Hunting is átalakul" - nyilatkozta Enyedi András, az IKO Kábeltévé ügyvezetője.

"Szétválasztottuk a témaköröket, így külön blokkba kerültek a tippeket-ötleteket adó műsorok és a versenyekről szóló beszámolók. Radikálisan csökken az ismétlések száma, vagyis a nézők gyakrabban találkozhatnak új tartalmakkal. Vásároltunk érdekes külföldi sorozatokat is, ám a jól bevált alapkoncepción nem változtattunk. A Fishing & Hunting 55 százalékban továbbra is saját gyártású műsorokat sugároz, ami az egyik legmagasabb arány a kábeltelevíziók között. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a horgászatért-vadászatért rajongók előnyben részesítik a hazai területen, helyi vadászszokásokon alapuló műsorokat. A tematikát 70%-ban a horgászati, 30%-ban pedig a vadászattal kapcsolatos sorozatok alkotják" - tette hozzá.

Az Enyedi Andrással nemrégiben készült rádióinterjúnkat ezen a linken érheti el.

Rádiós pályázatok

21 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.