2014. szeptember 17.

Megújult a 168 Óra

A tartalom irányvonala nem változott, a forma viszont igen.

A tartalom irányvonala nem változott, a forma viszont igen.

A 25 éves hetilap szeptember 18-tól jelentkezik új külsővel. Mint a közlemény elején leszögezik: "a tipográfiai méretek, arányok változnak, de a politikai és a morális irány változatlan". Ami a külső jegyek változását illeti: korszerűbb, dinamikusabb megjelenés volt a cél. A terjedelem 52-ről 60 oldalra emelkedett, így az árushelyi ár 100 forinttal nőtt, az előfizetés ára ugyanakkor változatlan.

A politikai interjú továbbra is fontos tartalom marad a 168 Órában, ugyanakkor a jövőben több olyan közéleti témát ígérnek, amelyek nem köthetőek a pártpolitikához, hanem inkább a civil világot érintik. "Lesznek közérdekű magánügyek, portrék szerethető emberekről, ironikus karcok azokról, akiket nemigen kedvelünk. Egy önálló, saját információkkal kiegészített Magazin rovatot is indítunk", olvasható a közleményben.

A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte az első válogatót

6 órája

A Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe.