2013. június 20.

Megújult a Bonafarm-csoport weboldala

A vállalati fókuszt a fogyasztók felé irányuló kommunikáció váltotta fel.

A vállalati fókuszt a fogyasztók felé irányuló kommunikáció váltotta fel.

A Mizo, a Pick és a Csányi Pincészet márkaoldalainak megújulása után frissítették a Bonafarm-csoport webes megjelenését is. A megújítás a Mizo tejesdobozokon futó Bonafarm Mester-kampányt támogatja, melynek célja, hogy a fogyasztók számára bemutassa a cégcsoport "törődés termőföldtől az asztalig" filozófiáját - közölték. A weboldalt a Neo Interactive tervezte és valósította meg.

A megújítás jegyében a fogyasztókat megcélzó oldalt alakítottak ki a korábbi vállalati fókuszt leváltva. Az oldalon az ügynökség a parallax storytelling technikát ötvözte az animált infografikával. Gulyás Róbert, a neo fejlesztési igazgatója elmondta: fontos szem előtt tartani, hogy a parallax megoldás nem alkalmazható minden weboldalra, bármennyire is látványos és trendi. Amennyiben a weboldal alapkoncepciója nem illeszkedik ehhez, úgy könnyen negatív hatást érünk el például a hosszabb betöltődési idő miatt. A történetmesélés viszont igazi értelmet ad a parallax scrolling technikának.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.