2010. augusztus 23.

Megújult a Femina.hu

Több menetben, sok hónapos munkával alakították át Magyarország egyik piacvezető női site-ját. Itt az eredmény.

Több menetben, sok hónapos munkával alakították át Magyarország egyik piacvezető női site-ját. Itt az eredmény.

Kívülről-belülről, tetőtől talpig változni-változtatni szeretnénk. Ez a szándék motiválta a három évvel ezelőtt indult és mára a piacvezető női site-ok közé tartozó Femina.hu készítőit, amikor a nemzetközi trendek figyelése, valamint több hónapig tartó kutatás, tervezés, statisztikaböngészés után augusztusban megújult tartalommal és formabontó arculattal rukkoltak elő. A site piacpezsdítő átalakulása minden eddiginél jelentősebb változást hoz a női honlapok piacán - közölték.

Az oldal irányt mutató megújítása több lépcsőben valósult meg. Elsőként a mérvadó médiareferenciákat – például R-Time és Est Média – felvonultató T&R Consult tanácsadóinak bevonásával új szervezeti struktúrát dolgoztak ki, amelyet a gyors növekedés, a folyamatos létszámbővítés, valamint a korábban nem létező marketing osztály hívott életre. A cél a hatékonyabb és átláthatóbb működés volt.

A megújulást megelőzően létrehozott marketingosztály vezetője, Csonka Noémi a konkurens Sanoma Budapest Zrt.-től igazolt át az év elején (miként a főszerkesztő is három évvel ezelőtt). Vállalt feladata a brandépítésen túl a markáns piaci jelenlét megvalósítása. A tréninggel és a coachinggal párhuzamosan zajlott a merész újításokat tartalmazó honlap minőségi és kreatív kivitelezése. A trendteremtő, fiatalos, magazin külsejű oldal a nők ezerarcúságának megfelelően egy olyan sokszínű, kerek világot alkotott, amelyet a kör motívuma ihletett. A megújulás a tartalom és a design változásain túl magában foglalta a hazai szabványoknak és a külföldi trendeknek egyaránt megfelelő, új, kreatív hirdetési felületek kialakítását is. A megújult site augusztusban és szeptemberben TV, rádió és print kampány támogatottsággal indul útjára, hogy minden nappal egyre több és több nőt vonzzon a képernyők elé.

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

2 órája

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.