2013. június 07.

Megújult a Gamestar Online

A Project/029 teljesen megújította a legnagyobb hazai online játékmagazint.

A Project/029 (korábbi IDG Hungary Kft., jelenleg a IDG kizárólagos, magyar tulajdonú licencpartnere) égisze alatt a legnagyobb hazai online játékmagazin teljes egészében megújult.

2013. június 3-án új arculatot kapott a www.gamestar.hu oldal, amelynek köszönhetően most már sokkal áttekinthetőbb, könnyebben kezelhető, és nem utolsó sorban letisztult, modern megjelenésű oldalon olvashatóak a játékvilág legújabb hírei. Mostantól PC-n és táblagépen is kényelmesen böngészhető az oldal, ahol a felhasználó személyre szabhatja kedvenc megjelenési formáját, akár informatív, akár magazinos stílusban szeretné látni az őt érdeklő híreket.

Emellett a GameStar videós tartalma is megújult, napi hírműsora kiemelt helyen várja a nézőket, akik 3 perc alatt gyors és könnyed formában értesülhetnek a legérdekesebb hírekről. A GSTV felvételei már YouTube-on keresztül élvezhetők (GSHungary).

Az oldal nem csak külsejében és felépítésében változott, hanem tartalmi oldalon is. Játékvilág és Másvilág névvel új rovatok indultak, előbbi színes, érdekes írásokkal mutatja be a gaming világát (gamification, érdekességek, művészet a játékiparban, izgalmas technológiák, cosplay, extrém irányzatok), utóbbi kikacsintgat a mozi, a sorozatok, a zene, a könyvek és a fantasy felé.