2017. október 16.

Megújult a Jobinfo

Új külsőt, és a felszín alatt egy teljesen új rendszert is kapott az oldal.

Megújult külsővel dolgozik mostantól a júliusban tulajdonost váltott Jobinfo.hu. A napi 30-40 ezres látogatottságú weboldal aggregátorként a piaci partnerei (Professional, CV Online, Jobline, ÁllásStart, Workania stb.) felé havonta mintegy 2 millió átkattintásnyi forgalmat terel.

„A felvásárlás után - látva a piaci helyzetet - erősödött meg bennünk a fejlesztés iránti igény. Mostantól a Jobinfo célja az, hogy az állásportáloknak nagykereskedelmi forrást biztosító aggregációs szolgáltatást mennyiségileg és minőségileg is felpörgesse. Erről szól a fejlesztés, illetve a most bevezetett, digitális lábnyomokat használó technológia is" – mondta Rácz István, a Jobinfo.hu vezető tisztségviselője.

A Jobinfó korábban főként kiszámítható méretű forgalmat tudott biztosítani az állásportáloknak, most viszont már a minőségi jelöltek tömeges mozgatása és becsatornázása is elérhetővé válik. Ezzel együtt is: a tesztüzem végeztével élesített fejlesztések leglátványosabb eleme kifelé az, hogy a rendszer multiplatformra váltott, s így a folyamatosan növekvő mobilos felhasználói réteg számára is használhatóvá vált - írják.

Cseppben az élet

11 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.