2012. február 17.

Megújult a Kütyü Magazin

Az új dizájn mellett mobilkészülékekre optimalizált weboldallal és egy nagy választékú webshoppal várja a Kütyü Magazin a látogatókat.

Az üzemeltető bővítette a gadget-es site szolgáltatásainak körét. Az új dizájn mellett mobilkészülékekre optimalizált weboldallal és egy nagy választékú webshoppal várja a Kütyü Magazin a technikai újdonságok iránt érdeklődőket.

A Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft. által üzemeltetett online site a manapság legnagyobb érdeklődéssel kísért három infokommunikációs területtel, a mobiltelefonokkal, a táblagépekkel és a multimédia színes világával foglalkozik. A magazint gondozó kiadó folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a weboldal február közepétől új szolgáltatásokkal és megújult struktúrával várja látogatóit.

Az új dizájnnal és szerkezettel átláthatóbb és informatívabb lett az online magazin. A fejlesztés keretében egy közel 15 ezer terméket tartalmazó Kütyü webshop is megkezdte működését, ahol a látogatók immár meg is vásárolhatják mindazokat az újdonságokat, amelyekről a magazinban olvashatnak, és mindezt a mobilra optimalizált weboldalaknak köszönhetően már mobilkészülékeikről is megtehetik.

„A megújulás célja, hogy a felhasználók - legyenek akár hozzáértők, akár kevésbé beavatottak – könnyedén eligazodjanak a naprakész hírek között, készülék tesztjeink segítsenek számukra átfogó képet kialakítani az egyes eszközökről, webshopunkban pedig könnyedén hozzá is juthassanak ahhoz, ami megtetszett nekik"- mondta Tóth Bálint ügyfélkapcsolati igazgató, aki még hozzátette: a mobilkészülékekre való optimalizálás manapság már elengedhetetlen az internetes oldalak és az online vásárlás világában.

A Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft. 2008-ban vált ki az Adverticum Zrt.-ből, hogy önálló cégbe szervezve működtesse tovább a portál- és tartalomfejlesztést. Jelenleg weboldalak fejlesztésével, üzemeltetésével, rendszergazdai szolgáltatásokkal, tárhely- és szerver bérbeadással, illetve online és offline kiadványok készítésével foglalkoznak. A cég portfóliójába tartozik a Kütyü Magazinon kívül még a Prím Online és az üzleti világban kedvelt Business Online, valamint a vitorlás berkekből ismert Porthole Portál is. A tartalomszolgáltatói üzletág által üzemeltetett online weboldalakat összesen havonta közel 400 ezer egyedi felhasználó látogatja.

Címkék: vertika kütyü