2014. július 07.

Megújult a Magyar Hírlap online

Látványosabb a felület, melyet közösségimédia-alkalmazásokkal is összekötöttek. Az oldal címe magyarhirlap.hu-ra változott.

Látványosabb a felület, melyet közösségimédia-alkalmazásokkal is összekötöttek. Az oldal címe magyarhirlap.hu-ra változott.

Szerkezetében és olvashatóságát tekintve átláthatóbb az oldal, de megőrizték és látványosabbá tették a hagyományosan népszerű rovatokat. Több képi és videóanyagot, valamint animált gifet használnak, és az oldalt összekötötték az Instagrammal, YouTube-bal és a Twitterrel is. A rovatok régebbi tartalmai, amelyek az új formátumú oldalra még nem kerültek fel, az „Archív” felületen, a régi megjelenéssel találhatók meg. A törvényi szabályozás miatt az oldalon megjelenő cikkek és hírek véleményezése ezentúl csak a közösségi felületeken – Facebookon és Twitteren - keresztül lehetséges.

A fejlesztést a Deltha Rendszerház végezte Rövid időn belül tervezik az Echo Televízió oldalának megújítását, mobilra optimalizálást is.

Védjegyvita a Retro körül

1 órája

A “retro” szót két cég is szeretné magának tudni, de egyelőre nem látszik egyértelműen, hogy kinek van igaza.

Reagált az MTA a Figyelő listázására

2 órája

Az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontja szerdán reagált a Figyelő cikkére, az intézmény honlapján Rudas Tamás főigazgató tett közzé nyilatkozatot.