2014. július 07.

Megújult a Magyar Hírlap online

Látványosabb a felület, melyet közösségimédia-alkalmazásokkal is összekötöttek. Az oldal címe magyarhirlap.hu-ra változott.

Látványosabb a felület, melyet közösségimédia-alkalmazásokkal is összekötöttek. Az oldal címe magyarhirlap.hu-ra változott.

Szerkezetében és olvashatóságát tekintve átláthatóbb az oldal, de megőrizték és látványosabbá tették a hagyományosan népszerű rovatokat. Több képi és videóanyagot, valamint animált gifet használnak, és az oldalt összekötötték az Instagrammal, YouTube-bal és a Twitterrel is. A rovatok régebbi tartalmai, amelyek az új formátumú oldalra még nem kerültek fel, az „Archív” felületen, a régi megjelenéssel találhatók meg. A törvényi szabályozás miatt az oldalon megjelenő cikkek és hírek véleményezése ezentúl csak a közösségi felületeken – Facebookon és Twitteren - keresztül lehetséges.

A fejlesztést a Deltha Rendszerház végezte Rövid időn belül tervezik az Echo Televízió oldalának megújítását, mobilra optimalizálást is.

Új rekord a Sport TV-n

3 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

4 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.