2012. október 26.

Megújult a Mammutmail

Megújult a Mammutmail hazai óriásfájl-küldő. Az oldalon egy új, óriás méretű és hosszú tartózkodási időt biztosító online hirdetési felület is debütál.

Az új dizájn lehetővé teszi, hogy itthon még újszerűnek számító full screen méretű és tartózkodási idejű hirdetések jelenjenek meg az oldalon, miközben a látogatók fájlokat küldenek vagy fogadnak. A felületen nem csak kép vagy Flash, de akár reklámvideó is futtatható. Az első hirdetőjük a Tchibo Cafissimo, mely az indulás óta átlagban 9 % fölötti kattintási arányt könyvelhetett el, amely érték körülbelül a százszorosa egy átlagos display hirdetés klikkrátájának. Az átlagos tartózkodási idő (dwell rate) pedig 4 perc 4 másodperc, ami nem csak forgalomterelésre, hanem márkaépítésre is alkalmassá teszi a Mammutmail wallpapert.

Az oldal tartalmilag is megújult: kényelmi funkciókat kapott, kiegészült a Mammutshare azonnali fájlcserélővel, valamint MammutPrém néven prémium előfizetésre is lehetőség nyílt. Utóbbi saját arculatra szabható, reklámmentes, nagyobb fájlméretet és hosszabb tárolási időt lehetővé tevő szolgáltatást jelent.

A Mammutmail.com oldal 2006 óta szolgálja ki a nagyméretű fájlokat küldők igényeit. Az oldalt a Neo Interactive fejlesztette és üzemelteti, kezdetben saját használatra, majd publikussá téve. A cég tájékoztatása szerint a www.mammutmail.com oldalt havonta mintegy 180-200 ezer egyedi látogató keresi fel.