2012. január 27.

Megújult a MobilBlikk

A Blikk mobilra optimalizált változata új dizájnnal és számos új funkcióval jelentkezett. Ilyen újítás például a Blikk TV.

A Blikk mobilra optimalizált változata új dizájnnal és számos új funkcióval jelentkezett. Ilyen újítás például a Blikk TV.
Az új MobilBlikk

Szerda óta, aki mobiltelefonjának böngészőjével keresi fel a blikk.hu-t, az a már korábban megjelenő Blikk iPhone és Android applikációhoz hasonló kényelemmel és egyszerűséggel olvashatja a site-ot.

Az új verzió a Ringier Kiadó szerint nem csak szebb és felhasználóbarátabb, hanem számos új funkcióval bővült, például ilyen a képgalériák és BlikkTV integrációja.

A mobiltelefonos hírolvasás a Blikk olvasóinak körében is egyre népszerűbb. Az iPhone applikációt már közel 50 ezren töltötték le eddig, a valamivel később megjelenő Android alkalmazást pedig több mint 15 ezren.

A bulvárújság hamarosan iPad applikációval is kirukkol, így már minden platformon jelen lesz, ki-ki megtalálhatja az életstílusához, adott élethelyzetéhez leginkább passzoló módját a bulvárhírek fogyasztásának.

A blikk.hu oldal egyébként folyamatosan erősödik, egyedi látogatóinak száma január 16-án átlépte a 247 ezer főt (Gemius).

Az új mobilverziót az AFF Group készítette.

Címkék: blikk ringier