2016. január 13.

Megújult a MyTV

A Telenor online tévészolgáltatásában mostantól 50 csatorna élő műsora érhető el. Itt debütál az E! Entertainment csatorna is.

A Telenor 2016-ban tovább erősítené pozícióját a digitális szolgáltatások terén. Első lépésként január 12-étől megújult a MyTV szolgáltatás, amely élő és archív tévéműsorokat, valamint átalánydíjas videotékát is tartalmaz, és egyaránt elérhető Androidra, iOS-re, Windowsra, sőt nagyképernyős tévén is Chromecast segítségével. A MyTV megújulásának részeként mind a mobileszközökön, mind a számítógépeken jobb lett a képminőség, és gyorsabban elindul a műsorok lejátszása is. Az ehhez szükséges új technológiai hátteret az OTT-ONE Nyrt. biztosítja a Telenor számára, ezzel a MyTV teljes egészében magyar hátterű szolgáltatássá vált.

„A MyTV most bejelentett újításai csupán a Telenor 2016-os digitális fejlesztéseinek kezdete, a digitális szolgáltatások és a folyamatos innováció továbbra is stratégiai fontosságú a vállalat számára. Ma már egy távközlési szolgáltatónak nem elég csupán sávszélességet biztosítania, hanem az ügyfelek igényeihez igazodó, vonzó szolgáltatásokat kell nyújtania. Nem véletlen, hogy a Telenor folyamatosan fejleszti a MyTV-t, amely mostanra akár a kábeltévé-előfizetések alternatívája lehet” – nyilatkozta Banovic Aleksandra, a vállalat digitális szolgáltatásaiért felelős vezérigazgató-helyettese.

Jelentősen, harmincegyről ötvenre bővült a MyTV-n elérhető tévécsatornák száma. A kínálat számos tematikus csatornával egészült ki, többek közt a Magyarországon eddig el sem érhető, szórakoztató műsorairól ismert E! Entertainment csatornával.

Ezen kívül januártól a Nickelodeon és Minimax gyermekadók, illetve a főzőműsorairól ismert TV Paprika és a Food Network, de a Spektrum, a Travel Channel természetfilmes csatornák műsorait, valamint az AMC sorozatait is elérhetik a nézők. Az M4 mellett már a Sport 1 közvetítéseit is nyomon követhetik a MyTV előfizetői.

A csatornakínálat bővítésével párhuzamosan új díjcsomagokra is előfizethetnek a MyTV használói. A MyTV Alapcsomag havi előfizetési díja 1290 forint, amely összesen 17 tévécsatorna műsorához biztosít hozzáférést, az 50 csatornás Családi csomag havi 3490 forintért érhető el.

A Telenor a folyamatosan frissülő Videotár szolgáltatását is átalakította: mostantól havi 690 forintért közel százórányi mese-, és gyerekfilm érhető el.

Havi 1190 forintért lehet elérni a sorozatrajongóknak szánt új tékacsomagot, amely mintegy 500 órányi műsort tartalmaz, többek közt a Kártyavár, a Hannibal és más ismert sorozatok epizódjait. A mesetár és a sorozatepizódok mellett filmeket is tartalmazó - összesen több mint kétezer órányi tartalmat kínáló – teljes körű videotár-hozzáférés továbbra is elérhető havi 1990 forintért.

A Telenor 2016. augusztus 31-ig ingyenes belföldi adatforgalmat biztosít mobilhálózatán a szolgáltatás használatához.

Megérkezett a YouTube Kids Magyarországra

3 órája

A YouTube Kids egyszerűbbé teszi, hogy a gyerekek számára kedves rajzfilmeket keressünk, mondókákat hallgassunk, valamint megtaláljuk a választ különféle tudományokkal vagy természettel kapcsolatos kérdésekre.

Megújult a Safer Internet Program honlapja

6 órája

Az oldal működtetője a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az európai SIP hazai tudatosságnövelő központja, konzorciumvezetője és hotline-szolgáltatója.