2014. január 15.

Megújult a Nickelodeon weboldala

Letisztultabb dizájn, megújult struktúra, friss tartalmak várják a látogatókat az oldalon. Hamarosan érkeznek a visszanézhető műsorok is.

Letisztultabb dizájn, megújult struktúra, friss tartalmak várják a látogatókat az oldalon. Hamarosan érkeznek a visszanézhető műsorok is.

A felhasználói igényeknek megfelelően gyerekbarátabb és könnyedebb felületet kapott a Nickelodeon weboldala, ahol innentől kezdve a látogatók kiemelt hírek formájában láthatják majd a gyerekcsatorna sztárjaival, sorozataival kapcsolatos legfrissebb híreket. Milyen lesz a gyerektévé 2014-es kínálata? Mikor jön ki Ariana Grande legújabb dala, melyek a legfrissebb pletykák a színésznő háza tájáról, hogyan készülnek a Nickelodeon sikersorozatai? A fiatal korosztály kedvenceiről szóló információk ezentúl pár kattintás után elérhetőek a vadonatúj weboldalon.

Tematikus és kiemelt menüpontok alatt a Nickelodeon műsoraival – például a Madagaszkár Pingvinjeivel vagy a SpongyaBobbal - kapcsolatos interaktív játékokat és friss videókat is találnak az oldalon a látogatók. A későbbiek során teljes epizódok is felkerülnek majd a website-ra, így ingyenesen visszanézhetőek lesznek a korábban adásba került tartalmak – hasonlóan a Viacom többi magyar csatornájához, a VIVA-hoz és az MTV-hez, ahol szintén számos műsor újra megtekinthető.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.