2013. november 15.

Megújult a NoSalty.hu

Új tartalmi elemekkel, megszépült designnal várja olvasóit az immár 5 éves receptoldal.

Új tartalmi elemekkel, megszépült designnal várja olvasóit az immár 5 éves receptoldal.

Az oldal a megújulással élesített egy alapanyag-adatbázist is, mely a receptsite-on megjelenő mintegy 15 ezer recept és 1190 alapanyag mellé pontos kalória- és tápanyag-információkat rendel. A receptoldal és gasztromagazin üzemeltetőjének fő célja, hogy tovább növelje a havi több mint 1 millió egyedi látogatóra duzzadt olvasóbázisát (forrás: opa.gemius.hu, 2013. október) és ezzel növelje hirdetőinek számát is.

A NoSalty megszépülve, immár gasztronómiai portálként várja az olvasókat. Már nem csak a naponta frissülő öt főrovat (Konyhatitkok, Főzősuli, Napról napra, Élni jó, Gyerekkel vagyok), hanem a rövid hírekben, napon belül frissülő cikkek is várják az oldalra látogatókat. A redesign révén a címlap, a rovat- és cikkoldalak is átalakultak, kiegészülve több új funkcióval, ezzel is segítve a felhasználókat. „A design frissítésével megőriztük a jól megszokott struktúrát, a felhasználói élményt pedig egy tiszta, átlátható, kontrasztos felület szolgálja ki, ami segíti a tájékozódást és a tartalmat helyezi előtérbe" – mondta Sas Orsolya, a honlap fejlesztési- és művészeti vezetője.

A megújult oldalt egyébként Big Fish Internet-technológiai Kft. fejlesztette le.

Címkék: nosalty.hu recept

Fej-fej mellett a Rádió 1 és a Sláger FM a fővárosban

23 órája

A 2017. június-augusztusi időszakban a rádiókat naponta 5,7 millióan, míg hetente 7,4 millióan hallgatták. Ez azt jelenti, hogy országos szinten a 15 éves vagy idősebb lakosság 68%-a naponta, míg 88%-a hetente hallgat rádiót.

Nagyon megy a francia moziknak

1 napja

A franciák járnak a legtöbbet moziba Európában: tavaly mintegy 213 millió jegyet adtak el a francia mozik, megelőzve a briteket és a németeket - közölte a francia Nemzeti Filmközpont (CNC).