2013. április 05.

Megújult a Sanoma hírportálja

Megújult dizájnnal jelentkezik tegnaptól az idén tavasszal immár harmadik születésnapját ünneplő szórakoztató hírportál, a Hír24.

Megújult dizájnnal jelentkezik tegnaptól az idén tavasszal immár harmadik születésnapját ünneplő szórakoztató hírportál, a Hír24.

A honlap egyik legnagyobb újdonsága a lapozható felület, mellyel a cikkek olvasása egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a jövőben. A megújulás eredményeként a címlap tetején található dobozban kattintás nélkül átnézhető több vezető cikk – ehhez csak végig kell húzni az egeret a doboz jobb felében látható címeken.

Fontos az is, hogy a szöveges tartalom mellett nagyobb hangsúlyt kapnak a képi elemek és fotógalériák is. Szintén a felhasználói élmény fokozását célozza a videós tartalmak arányának bővítése.

A 2010 márciusában indult híroldal ugyanakkor továbbra is a gyors, lényegre törő, és megbízható tájékoztatást tekinti elsődleges feladatának, mindezt egyedi, szórakoztató formában. Az állandó rovatok mellett a Hír24 látogatói szezonális rovatokkal, különleges összeállításokkal és riportokkal találkozhatnak az új felületen is.

„Büszkék vagyunk a Hír24 növekvő olvasótáborára, és az oldal folyamatos fejlődésére. Bízunk benne, hogy az újítások elnyerik hűséges olvasóink tetszését, de nem titkolt célunk új látogatók megcélzása is. Hirdető partnereinknek olyan új, látványos display megoldásokkal kedveskedünk, mint a twister, a galéria és a rollband, illetve a rovat szintű, egyedi tartalmi szponzorációs lehetőségek” – mondta el Kövesdi Péter, a Hir24.hu főszerkesztője.

Az oldal látogatóinak száma évről évre stabilan emelkedik, márciusban naponta 417 ezren böngészték a cikkeket *, közülük is kiemelkednek a vásárlási döntéseket hozó nők **.

* Forrás: Gemius OPA 2013.03. napi átlag RUest
** Forrás: Gemius Explorer 2013.01. Hír24.hu – Origo.hu – Index.hu
Címkék: hír24 sanoma