2011. április 18.

Megújult a Vendégváró.hu

A turisztikai site megjelenése frissült, emellett viszont szállásfoglalási opcióval is bővültek a funkciók.

A turisztikai site megjelenése frissült, emellett viszont szállásfoglalási opcióval is bővültek a funkciók.

Közel féléves előkészítést követően új arculattal és funckiókkal jelentkezett a Vendégváró.hu. Az átalakítás célja az utazástervezés, -szervezés egyszerűbbé, áttekinthetőbbé tétele volt. Az oldal eddig is hangsúlyt fektetett a tartalomszolgáltatásra, most viszont már integrálja a honi látnivalókat, programokat és szálláshelyeket.

Jelenleg több mint háromezer szálláshely adatai találhatók meg az oldalon és mintegy félezer szálláshelyre lehet közvetlenül foglalni a megújult rendszerben. A Vendégváró.hu tervei szerint ez a szám az év végére eléri a háromezret.

A szállásfoglalási funkció és az ehhez tartozó online fizetési megoldás miatt is hangsúlyt fektettek a biztonságra. Az oldalt adatvédelmi szakértő világította át, ennek nyomán a foglalás és online vásárlás biztonságát a VeriSign tanúsítványa garantálja.

Szintén bővültek a Vendégváró.hu felületei - közösségi médiás megjelenésekkel. Ezen túlmenően a látogatók megoszthatják a cikkeket az iWiW-en és a Twitteren, a friss hírekről pedig RSS-en keresztül is értesítést kaphatnak.

"A tesztüzem tapasztalatai nagyon jók. A szállásadók kedvezően fogadták és bízom benne, hogy a lakosság hamar megkedveli az új Vendégvárót" - mondta el Körtvélyesi Erzsébet turisztikai szakértő, az oldalt üzemeltető Well-Press Kft. ügyvezetője. Hozzátette: az első szállást Budapestre foglalták le egy háromcsillagos szállodában, vidéken pedig hévízi volt az első foglalás, ahol egy szállodába foglaltak szállást a húsvéti ünnepekre.

A megújulást Dunder Krisztián webes tanácsadó segítette, a design és a fejlesztés az fps munkája.

Ágazati vizsgálatot indít a GVH

18 órája

A GVH-hoz beérkezett jelezések szerint a televíziós műsorszolgáltatók a jelentősebb méretű műsorterjesztő vállalkozások számára kedvezőbb díjak mellett nyújtják szolgáltatásaikat, mint a kisebb műsorterjesztőknek.