A XI. kerületi központ egyben a világ harmadik legnagyobb Viacom székhelye, hiszen a médiavállalat csak Londonban és New Yorkban tart fenn ennél is tágasabb irodát. Ennek oka - a kiterjedt magyarországi és regionális aktivitáson túl -, hogy Budapesten működik a cég mintegy kétszáz fős, egész Európára kiterjedő pénzügyi szolgáltató központja is.

A központ dizájnja a szórakoztató profilt tükrözi. Hatalmas festmények borítják a falakat, megelevenednek például a Comedy Centralon látható sorozatok, többek között a South Park jelenetei is. Ezek mind egyedi készítésű elemek, hazai alkotók munkái, csakúgy mint a régi adásszalagokból készült világtérkép. A tárgyalók elnevezése is a szórakoztatóipart idézi, így kerülhettek fel a Jersey Shore-ból ismert Kondi Szoli Mosoda ikonjai a Situation roomnak keresztelt tárgyaló üvegfalára, míg egy másik szoba az Enterprise űrhajó nevét viseli. A Selfie szobában telefonbeszélgetéseket lehet folytatni, de ezt a célt szolgálják a különleges telefonfülkék is. A recepciós pultnak egy magyar találmány, az üvegbeton adja az alapját.

„Kicsit szabadabb, humorosabb, lazább keretek közé helyeztük a munkaállomásokat. Gondolkoztunk, hogy az irodán belül kötelezővé tesszük a rolleres közlekedést is, de ezt meghagytuk a startupok kiváltságosságának. Egyes menő irodákban pingpong asztal és kütyüautomata van, nálunk viszont Chef bácsinak hívják a South Park kantin szakácsát” – mondta Bartosz Witak, a Viacom csatornák kelet-európai és izraeli ügyvezető igazgatója.

Új rekord a Sport TV-n

9 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

11 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.