2013. március 20.

Megújult a Vidék Íze és a Diéta & Fitnesz

Márciustól formáját és tartalmát tekintve is frissül a Geomédia két lapja.

Márciustól formáját és tartalmát tekintve is frissül a Geomédia két lapja.

Küllemében és tartalmában is megújult a Geomédia Kiadó két kiadványa. A Vidék Íze március 19-étől, a Diéta & Fitnesz pedig a hónap végétől jelentkezik friss formájában.

"Minden terméknek bizonyos időközönként meg kell frissülnie annak érdekében, hogy kiszolgálja az időközben megváltozott fogyasztói és piaci igényeket, illetve megtartsa és növelni tudja elégedett fogyasztói számát, piaci részesedését. S bár a Vidék Íze minden szempontból egy igazi sikertörténet, hiszen, ha megnézzük az elmúlt éveket, szinte folyamatosan növekedett mind az eladás mind az olvasótábor, ennek ellenére mégsem ülhetünk a babérjainkon" - nyilatkozta Vékey Zoltán termékigazgató.

"A Diéta & Fitnesz az egyetlen olyan életmód magazin a hazai lappiacon, mely még havonta képes megjelenni és auditált eladási adatokkal bír" - mondta el Horváth Dorka, a lap termékigazgatója. Hozzátette: "Túl a küllemi változásokon, a magazin tágabb betekintést nyújt a életvezetés különböző területein. Sőt, az áprilisi szám egy baba-mama melléklettel is bővül, a témában legismertebb hazai blog, az Anyakanyar szakértőivel - Gubás Gabival és Farkasházi Rékával -, akik a március 26-án árusokhoz kerülő legfrissebb magazin címlapján is megjelennek majd."

Rádiós pályázatok

7 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.