2017. november 20.

Megújult a Zoom.hu

Az augusztus 10. óta bétaverzióban elérhető internetes újság november 20-ától új dizájnnal kerül az olvasók elé.

A kezdeti kísérletezést követően kikristályosodott irányok alapján az új tartalmi struktúrát, az arculatot és a designt a Branditorial digitális ügynökséggel közösen készítették el. "A lap indulásakor alapvetésnek tekintettük, hogy engedünk kifutást magunknak, a tesztüzem végén pedig egyértelmű volt: miben és miként kell változtatnunk. Örömünkre szolgál, hogy a Zoom.hu idézett hírforrásként van jelen a médiapiacon, de – a folyamatos tartalommenedzsment mellett – elengedhetetlen a felhasználói élmény növelése, valamint az, hogy a többi szereplőtől markánsan megkülönböztessük magunkat" – mondta Murányi András hírigazgató.

"A Branditorial remek partner volt a megújításban, amelynek eredménye a nemzetközi trendből kiinduló friss, modern, esztétikus arculat, az olvasóbarát megközelítés és a hirdetői igényeket optimálisan kiszolgáló felület" – említette Szabó Zsolt kereskedelmi igazgató.

Az újságot októbertől irányító Kustánczi Norbert átalakításokat hajtott végre a szerkesztőségben, ennek nyomán hat új, többek közt a 24.hu-tól és a Magyar Nemzettől érkező kolléga kezdte meg a munkát a Zoom.hu kötelékében. "Intenzív és izgalmas fejlesztési időszakon vagyunk túl, amelynek során a Zoom.hu minden szempontból újjászületett. A cél nem csupán az, hogy az elkövetkezendő években bekerüljünk a Top5 internetes újság közé, hanem az is, hogy tartalmainkkal új minőséget hozzunk létre a telített, jelentős zajban működő és kevésbé innovatív médiapiacon" – összegzett Kustánczi Norbert főszerkesztő.