2010. június 17.

Megújult a helikon.hu

Nyereményjátékokkal, rendszeresen frissített cikkekkel, érdekességekkel, új információkkal várja mostantól látogatóit a HELIKON Kiadó új weboldala.

Nyereményjátékokkal, rendszeresen frissített cikkekkel, érdekességekkel, új információkkal várja mostantól látogatóit a HELIKON Kiadó új weboldala.

A helikon.hu évek óta sikeresen értékesít weben keresztül. Tette ezt eddig is úgy, hogy a webáruház sok kívánnivalót hagyott maga után: vásárlás előtti kötelező regisztráció, nehezen értelmezhető és navigálható kiadványkategorizálás, komor és idejétmúlt design, hangsúlytalan felületek. Mindezek ellenére a webáruház korábbi küllemével is sikeresen értékesített és jól konvertált – tekint nem kevés önkritikával a múltba csütörtöki közleményében a társaság.

A weboldaltervezés középpontjában a használhatóbb, modernebb, tartalmakat és értékesítési funkciókat egyaránt jobban hangsúlyozó oldal kialakítása állt. A fő változás a vásárlási folyamatban, hogy már nem kötelező vásárlás előtt regisztrálni: tetszőlegesen nézelődhetünk, tehetünk be kiadványokat a kosárba, a weboldal folyamatosan jelzi a várható költségeket, s ha elindítjuk a megrendelést, ráérünk akkor bejelentkezni vagy regisztrálni. Az új weboldal átláthatóbban kategorizálja a kiadványokat, hangsúlyosabb megjelenést kaptak a cikkek, amit egy barátságosabb, elegáns arculat kísér a teljes oldalon. Hamarosan nyereményjátékokkal és kiemelt akciós ajánlatokkal jelentkezik a kiadó – szegezik szembe a múlttal a honlapjukon már elérhető jövőt.

A helikon.hu megújítását, a weboldal áttervezését, a meghívásos tender lebonyolítását online tanácsadó segítette Dunder Krisztián (DUNDER.HU) személyében. A kétkörös meghívásos tendert az fps webügynökség nyerte, így az új weboldal arculatát és fejlesztését is a webügynökség biztosította.

Személyi változások az ATV-nél

1 napja

Az ATV népszerű arca, Krug Emília múlt héten egy időre elköszönt a nézőktől. Szülési szabadsága alatt A nap híre című műsorban Lampé Ágnes, az Egyenes Beszédben pedig Simon András látja el a műsorvezetői feladatokat.

Megújul a Story magazin

2019. november 8.

A lap januártól külsőleg és belsőleg is modernebb köntösbe bújva szolgálja ki az olvasói igényeket.