2010. június 17.

Megújult a helikon.hu

Nyereményjátékokkal, rendszeresen frissített cikkekkel, érdekességekkel, új információkkal várja mostantól látogatóit a HELIKON Kiadó új weboldala.

Nyereményjátékokkal, rendszeresen frissített cikkekkel, érdekességekkel, új információkkal várja mostantól látogatóit a HELIKON Kiadó új weboldala.

A helikon.hu évek óta sikeresen értékesít weben keresztül. Tette ezt eddig is úgy, hogy a webáruház sok kívánnivalót hagyott maga után: vásárlás előtti kötelező regisztráció, nehezen értelmezhető és navigálható kiadványkategorizálás, komor és idejétmúlt design, hangsúlytalan felületek. Mindezek ellenére a webáruház korábbi küllemével is sikeresen értékesített és jól konvertált – tekint nem kevés önkritikával a múltba csütörtöki közleményében a társaság.

A weboldaltervezés középpontjában a használhatóbb, modernebb, tartalmakat és értékesítési funkciókat egyaránt jobban hangsúlyozó oldal kialakítása állt. A fő változás a vásárlási folyamatban, hogy már nem kötelező vásárlás előtt regisztrálni: tetszőlegesen nézelődhetünk, tehetünk be kiadványokat a kosárba, a weboldal folyamatosan jelzi a várható költségeket, s ha elindítjuk a megrendelést, ráérünk akkor bejelentkezni vagy regisztrálni. Az új weboldal átláthatóbban kategorizálja a kiadványokat, hangsúlyosabb megjelenést kaptak a cikkek, amit egy barátságosabb, elegáns arculat kísér a teljes oldalon. Hamarosan nyereményjátékokkal és kiemelt akciós ajánlatokkal jelentkezik a kiadó – szegezik szembe a múlttal a honlapjukon már elérhető jövőt.

A helikon.hu megújítását, a weboldal áttervezését, a meghívásos tender lebonyolítását online tanácsadó segítette Dunder Krisztián (DUNDER.HU) személyében. A kétkörös meghívásos tendert az fps webügynökség nyerte, így az új weboldal arculatát és fejlesztését is a webügynökség biztosította.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

1 napja

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.