2014. február 05.

Megújult a life.hu

Az Origo Media Group női portálja a mai trendeket követő dizájnnal, új tartalmi elemekkel és projektekkel várja az internetező nőket.

Az Origo Media Group női portálja a mai trendeket követő dizájnnal, új tartalmi elemekkel és projektekkel várja az internetező nőket.

Január 30-án megújult a life.hu női portál, amely 2010 óta van jelen az online lappiacon. A dizájnváltást tartalmi átalakulás előzte meg és még inkább kiemelt szerepet kaptak a life.hu sztárszerzői is. A már megszokott arcok mellé – Szily Nóra, Müller Péter, Nánási Pál, Kropkó Péter - új szerzők is csatlakoztak: többek között Pély Barna, Gajdos Tamás, valamint Galambos Dorina és Péterfi-Nagy Évi párosa.

A tartalom mellett a life.hu új dizájnja is azt szolgálja, hogy a felhasználók töltsenek minél több időt időt a portálon. Az arculat kialakításánál lényeges szempont volt, hogy a logó kövesse a már jól ismert és megszokott formát, ugyanakkor illeszkedjen az oldal új megjelenéséhez. „A life.hu újragondolása során olyan képorientált oldal fejlesztése volt a cél, melynek felépítése lehetővé teszi, hogy kellő hangsúlyt kapjanak a sztárszerzőink mellett kiemelt projektjeink is, továbbá azok a cikkek és hírek, amelyek a női közönséget érdeklik” – mondta Kirády Attila, az Origo kreatív igazgatója, a life.hu főszerkesztője.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.