Új márkaidentitással jelentkezik az olimpiai jogok megszerzésével már nagyot dobott sporttévé.

Új márkaidentitással és a Tápláld a szenvedélyed! szlogennel jelentkezik az Eurosport. A csatorna nevet is vált: az Eurosport a továbbiakban Eurosport 1 néven lesz elérhető, hogy jobban meg lehessen különböztetni a 2-es adótól.

Az új márkaidentitás november 13-án kerül a nézők elé. Ezt az új szlogen mellett a #közösaszenvedélyünk közösségimédia-kampány támogatja, amely arra hívja fel a rajongókat, hogy osszák meg egy-egy sportág, sportoló vagy csapat iránti elkötelezettségüket és szenvedélyüket bizonyító történeteiket.

Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója elmondta:

 

Megszereztük a legfontosabb jogokat minden piacon, így kihagyhatatlan élményeket nyújtunk élőben a sportrajongóknak a három nagy Grand Slam tenisztornától kezdve a Bundesliga mérkőzésein, a Super Bike világbajnokságon és a háromhetes kerékpáros körversenyeken át egészen az olimpiáig, amelyet 2018-2024 között mi közvetítünk majd Európában. Fejlesztéseket hajtottunk végre a műsorgyártásban is, hogy, hogy innovatív módon tudjuk elmondani a sportvilág legjobb történeteit – ez rekordnézettséget eredményezett számos 2015-ös eseményünknél. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy mindezt teljesen új arculattal és hangvétellel kísérve tehetjük meg, ami a rajongók sport iránti szenvedélyét táplálja majd.

 

Antonio Ruiz, az Eurosport Marketing & Franchise Management alelnöke hozzátette:

Az Eurosport megújulását kiterjedt piacelemzés előzte meg, hogy megértsük a márka fogyasztói percepcióját és segítsünk megfogalmazni értékeit. A rajongók és a sportemberek rendkívüli módokon élik át sport iránti szenvedélyüket. Az Eurosport most táplálni szeretné ezt a szenvedélyt, megünnepelve odaadásukat, ambíciójukat, elkötelezettségüket, áldozatvállalásukat, megszállottságukat és örömüket.