Új márkaidentitással jelentkezik az olimpiai jogok megszerzésével már nagyot dobott sporttévé.

Új márkaidentitással és a Tápláld a szenvedélyed! szlogennel jelentkezik az Eurosport. A csatorna nevet is vált: az Eurosport a továbbiakban Eurosport 1 néven lesz elérhető, hogy jobban meg lehessen különböztetni a 2-es adótól.

Az új márkaidentitás november 13-án kerül a nézők elé. Ezt az új szlogen mellett a #közösaszenvedélyünk közösségimédia-kampány támogatja, amely arra hívja fel a rajongókat, hogy osszák meg egy-egy sportág, sportoló vagy csapat iránti elkötelezettségüket és szenvedélyüket bizonyító történeteiket.

Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója elmondta:

 

Megszereztük a legfontosabb jogokat minden piacon, így kihagyhatatlan élményeket nyújtunk élőben a sportrajongóknak a három nagy Grand Slam tenisztornától kezdve a Bundesliga mérkőzésein, a Super Bike világbajnokságon és a háromhetes kerékpáros körversenyeken át egészen az olimpiáig, amelyet 2018-2024 között mi közvetítünk majd Európában. Fejlesztéseket hajtottunk végre a műsorgyártásban is, hogy, hogy innovatív módon tudjuk elmondani a sportvilág legjobb történeteit – ez rekordnézettséget eredményezett számos 2015-ös eseményünknél. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy mindezt teljesen új arculattal és hangvétellel kísérve tehetjük meg, ami a rajongók sport iránti szenvedélyét táplálja majd.

 

Antonio Ruiz, az Eurosport Marketing & Franchise Management alelnöke hozzátette:

Az Eurosport megújulását kiterjedt piacelemzés előzte meg, hogy megértsük a márka fogyasztói percepcióját és segítsünk megfogalmazni értékeit. A rajongók és a sportemberek rendkívüli módokon élik át sport iránti szenvedélyüket. Az Eurosport most táplálni szeretné ezt a szenvedélyt, megünnepelve odaadásukat, ambíciójukat, elkötelezettségüket, áldozatvállalásukat, megszállottságukat és örömüket.

Még több kerékpárosverseny az Eurosporton

23 órája

Az Eurosport, az Amaury Sport Organisation (ASO) és az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) által kötött megállapodás révén a Tour de France és a La Vuelta minden pillanata 2025-ig kizárólag az Eurosporton lesz követhető élőben.