2017. május 19.

Megújult az NMHH honlapja

Május 19-től felhasználóbarátabb, informatívabb és logikusabb felépítésű honlappal várja a fogyasztókat és a szolgáltatókat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Az új weboldal bevezetésével a hatóság egy ügyfélközpontú, átgondoltabb, egységesebb, logikusabb és átláthatóbb honlapba öltöztette a média- és hírközlési szolgáltatások előfizetőinek és a szakmai érdekelteknek szóló, közérdekű információit. A megújítás legfőbb célja az volt, hogy könnyedén és gyorsan megismerhetővé váljon mindaz, amivel a hatóság foglalkozik.

Az NMHH új honlapja a tavaly januári arculatváltás folytatásaként a hatóság közvetlenebb hangvételű és közérthetőbb kommunikációját erősíti. A honlap megújítása egyik látható eleme a hatósági kommunikáció újragondolásának, amelynek további elemei a fogyasztóknak szóló könnyed hangvételű, szórakoztató kisfilmek, reklámok is. Az NMHH több honlapot is üzemeltet, ezek a felületek még idén követik a központi portál megújulását.

A letisztult kezdőoldalon egyértelműen elkülönülnek a fogyasztóknak és a szolgáltatóknak szóló információk. A magánszemélyeknek a hatóság különböző tevékenységi körei szerint érdemes elkezdeni a böngészést. A hét fő fogyasztói témakör: a televízió, rádió, telefon, internet, sajtó, posta vagy film menüpontokon keresztül érhető el. Ezekre kattintva minden témában egy helyen megtalálható az ide tartozó összes alapvető tudnivaló: tájékozódhatnak az olyan fontos témákban, mint az internet-, telefon-előfizetés felmondásának lehetőségei, a kiskorúak védelme a káros médiatartalmaktól, az uniós roamingdíjak eltörlése vagy a feltöltős telefonkártyák tulajdonosainak adategyeztetési kötelezettségének részletei.

 

Címkék: média nmhh