2012. április 18.

Megújult az Origo és az Árukereső együttműködése

Ennek nyomán új szolgáltatásokkal és funkciókkal bővült az [origo] vásárlás.

Ennek nyomán új szolgáltatásokkal és funkciókkal bővült az [origo] vásárlás.

Megújította évek óra tartó együttműködését az Árukereső.hu árösszehasonlító oldal és az [origo], egyben a közösen üzemeltetett [origo] vásárlás szolgáltatás továbbfejlesztését jelentették be. Az együttműködés révén a portál látogatói közel ezer webáruház kétmillió ajánlatát tudják összehasonlítani.

"Az [origo] vásárlás infrastruktúrája és működése az Árukereső.hu technológiájára épül, melynek újratervezése során fontosnak tartottuk, hogy a hírportál látogatói számára is elérhető legyen az Árukeresőn megtalálható összes funkció. Az árak és a termékek tulajdonságainak összehasonlítása mellett már a boltok szállítási idejéről, megbízhatóságáról is naprakész információt kaphatnak az [origo] vásárlás felhasználói is" - mondta el Rácz Csaba, az Árukereső.hu tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.