2011. január 31.

Megújult az Árukereső

A design változott az árösszehasonlító oldalnál, emellett nagyobb szerepet kapott a Facebook integráció és a Megbízható Bolt Program.

A design változott az árösszehasonlító oldalnál, emellett nagyobb szerepet kapott a Facebook integráció és a Megbízható Bolt Program.

Másfél éves kutatás, nemzetközi trendfigyelés után megújult designnal és szolgáltatásokkal jelentkezett januárban az Árukereső. Az árösszehasonlító oldal úgy találta, hogy a felhasználók a jó árak mellett a hatékonyságot is fontosnak tartják, így a cél a keresési folyamat gyorsabbá, egyszerűbbé tétele volt.

A korábbinál nagyobb teret kapott az Árukereső belső minőségbiztosítási rendszere, a Megbízható Bolt Program, melynek célja, hogy a valós vásárlásokon alapuló értékelések alapján, minél jobb minőségű szolgáltatásra ösztönözze a webshopokat.

Emellett kiemelt szerepet kapott a Facebook integráció is. Mostantól a Facebook accounttal bejelentkezők kikerülhetik a hagyományos regisztrációt. Az ily módon regisztráltaknak nyereményjátékot, a későbbiekben pedig extra szolgáltatásokat kínál az Árukereső.

A honlap fejlesztését az arukereso.hu kft teljes egészében házon belül végezte. A magyar site megújulásával egy időben frissültek az árösszehasonlító szolgáltatás partner oldalai is Romániában, Bulgáriában, Portugáliában, és Törökországban.

Címkék: árukereső