2017. június 02.

Megújult az idén 15 éves lakaskultura.hu

Egyszerű, letisztult, átlátható és olvasóbarát – így jellemezhető leginkább a megújult weboldal, mely könnyen áttekinthető rovatstruktúrával várja az olvasókat.

Az olvasói igényekhez és a piaci trendekhez illeszkedően modern és látványos dizájnnal jelentkezik júniustól a lakaskultura.hu online magazin, amely a felhasználói szokásokhoz igazodva egyéb digitális platformokról (mobil, tablet) is maximális élményt nyújt.

Tartalmilag még több lakás bemutatásával bővül a magazin, és a vizuálisan erős, inspiráló anyagok mellett a rovatok szakértői tanácsokkal és tematikus anyagokkal is bővülnek.Újítás, hogy az oldal látogatói keresést megkönnyítő tagolással találkozhatnak, színek, stílusok és helyiségek alapján.

Az inspiráló enteriőrök mellett a kiegészítők és a dekorációs termékek is nagyobb fókuszt kapnak, a bazár rovatban, így egy-egy hangulat az olvasók számára is könnyen megvalósíthatóvá válik. Az oldalon továbbra is elérhető kalkulátorokkal a látogatók néhány lépésben kiszámolhatják a felújításhoz, átalakításhoz szükséges anyagmennyiségeket.

A tartalmi és vizuális megújulás mellett a hirdetőket is új, látványos megoldásokkal várják az oldalon. A megújulást kommunikációs kampány is kíséri (print és online hirdetések, illetve social media és PR). A lakaskultura.hu a Mediaworks Hungary Zrt. gondozásában jelenik meg.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

1 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

18 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.