2017. március 03.

Megújult díszlettel folytatódik az Ízes élet

Március 6-tól a Super TV2-n jelentkezik az Ízes élet második évada, Marton Adrienn és Pataky Péter vezetésével.

Az Ízes élet nem egy klasszikus főzőműsor, sokkal inkább egy életforma a konyhában. Az új évadban továbbra is Marton Adrienn ételstylist és Pataky Péter séf ragad fakanalat, hogy újabb recepteket és konyhai trükköket mutassanak meg a nézőknek.

„Megújult díszletben, egy szép tágas konyhában kezdtük el forgatni az Ízes Élet legújabb évadát, nagyon jól érezzük magunkat az új környezetben. Ami azonban változatlan, hogy Adrienn az egy kicsit egészségesebb vonalat képviseli a receptjeivel, én pedig a magyaros vonalat, de megígérhetem, hogy azért mindketten okozunk majd meglepetéseket. Érdemes velünk tartani” – árulta el Pataky Péter.

Az Ízes élet új évadában hétfőtől csütörtökig Adrienn és Péter felváltva várják a nézőket, míg péntekenként együtt főznek majd.

Az Ízes élet premier epizódjai március 6-tól hétköznap reggelenként 7:30-tól láthatók a Super TV2 műsorán, majd a Chili TV-n esténként 20:45-től kerülnek képernyőre.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.